 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Laget denne nå. Den står til avkjøling. Jeg laget glasuren og den avkjøles, men har jo gått helt fra hverandre og blitt hard masse, og jeg mener jeg har helt på den før når den er varm. Jeg tenkte jeg kunne smøre den sammen igjen før jeg tar den på men er usikker på om jeg bør varme den litt, eller ta oppi litt smør eller melk. Denne glasuren ser ikke bra ut og jeg husker fra tidligere at det er vanskelig å ta på sjokolademelisglasuren på sjokoladekaker. Noen tips?