
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Laget denne nå. Den står til avkjøling. Jeg laget glasuren og den avkjøles, men har jo gått helt fra hverandre og blitt hard masse, og jeg mener jeg har helt på den før når den er varm. Jeg tenkte jeg kunne smøre den sammen igjen før jeg tar den på men er usikker på om jeg bør varme den litt, eller ta oppi litt smør eller melk. Denne glasuren ser ikke bra ut og jeg husker fra tidligere at det er vanskelig å ta på sjokolademelisglasuren på sjokoladekaker. Noen tips?