
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har bakt denne kaka i over 30 år, og sluttet rask med å piske eggehviter og sukker. Mal mandlene og bland med sukker og eggehviter. Mye enklere og raskere.
Tar heller ikke ut bunnen fra formen etter steiking. Heller bare isen over og rett i fryseren. Når kaken skal serveres er det enkelt å skjære den løs langs kanten, snu så hele kaken (ha et matpapir e.l. over) og dra av papiret og legg kaken over på fatet.
Lager som regel to kaker når jeg først er i gang. Den holder seg i flere uker i fryseren. Lykke til!