 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har bakt denne kaka i over 30 år, og sluttet rask med å piske eggehviter og sukker. Mal mandlene og bland med sukker og eggehviter. Mye enklere og raskere.
Tar heller ikke ut bunnen fra formen etter steiking. Heller bare isen over og rett i fryseren. Når kaken skal serveres er det enkelt å skjære den løs langs kanten, snu så hele kaken (ha et matpapir e.l. over) og dra av papiret og legg kaken over på fatet.
Lager som regel to kaker når jeg først er i gang. Den holder seg i flere uker i fryseren. Lykke til!