Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Kristine!
Jeg synes ikke jeg får til denne kaken lenger. Tidligere ble den høy og fin, nesten ikke sprukket, og akkurat passe sprø utenpå, og seig inni. Nå flyter den ut, sprekker mye opp, og er så seig i bunnen at jeg får store problemer med å skjære den opp. I tillegg er den gjerne lys brun oppå.
Jeg prøver å følge oppskriften til punkt og prikke, men synes bare det blir verre og verre...;)
Har du noen tips, dvs noe jeg bør fokusere mer på, når jeg lager den?