 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg bruker kun denne oppskriften. Skjønner ikke helt hva dere mener om at deigen ikke er sammerbeidsvillig. Jeg har da ingen problem. Jeg bruker margarin smør. Ja deigen smuldrer men jo mer du jobber med den så kommer det seg.
Jeg elsker disse kakene og iår har jeg fått bestilling med min mor så blir vell å dobble deigen 5-10 ganger så slipper jeg å lage nye hver helg frem til jul, slik som jeg gjor ifjord.