 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hm, så synd at forsøket ditt mislyktes, Maja. Det skal ikke ha noe å si om du bruker lys eller mørk sjokolade. Problemet her er vel at noe gikk galt da du smeltet sjokoladen. Jeg lar først delfiafettet smelte helt i kjelen. Så kan du godt ta platen av varmen før du tilsetter oppdelt sjokolade. La sjokoladen smelte i det varme delfiafettet og så rører du blandingen sammen. Skal ikke skille seg da. Blandingen med delfia og sjokolade skal ikke piskes, men røres sammen med en skje.