
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg opplevde det samme som en del i tråden her.
Sjokolade og fett skiller lag når man tilfører vann, altså kaffe.
Jeg hadde laget ferdig eggedosis og sjokomasse og tenkte at jeg prøver! Sjokolademassen var fortsatt varm, men jeg kadde en og en spiseskje med klumpete sjokolademasse i eggedosisen. Og så kjørte jeg full guffe på mixmasteren! Det funket!
Eggedosis og sjokolademassen ble jevn og fin og glatt igjen.
Nå venter jeg bare på at de skal kjøles ned og klar til smaksprøve.