 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg opplevde det samme som en del i tråden her.
Sjokolade og fett skiller lag når man tilfører vann, altså kaffe.
Jeg hadde laget ferdig eggedosis og sjokomasse og tenkte at jeg prøver! Sjokolademassen var fortsatt varm, men jeg kadde en og en spiseskje med klumpete sjokolademasse i eggedosisen. Og så kjørte jeg full guffe på mixmasteren! Det funket!
Eggedosis og sjokolademassen ble jevn og fin og glatt igjen.
Nå venter jeg bare på at de skal kjøles ned og klar til smaksprøve.