
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Jeg har lagd denne kaka mange ganger (er ikke akkurat en baker, men denne får jeg til), men i kveld har jeg støtt på et problem! Smørkremen blir nemlig litt.. krystallisert? Hvis man kan kalle det det.. den har bittesmå korn, og det virker som at melisen ikke er blandet ordentlig. Den smaker like godt, men ser jo ikke ut som den skal. Hmmm! Har lyst til å lage på nytt, men vil gjerne vite hva jeg kan ha gjort feil først. Hvor mye melis skal jeg ha i sammen med smøret? Og må alt være romtemperert? Hjelp!