 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei! Jeg bakte denne fristende kaken i dag og det lovet godt da kaken var veldig pen å se til da den kom ut av ovnen. Jeg ble dessverre skuffet da kaken hadde en utrolig beisk såpeaktig ettersmak. Jeg ser at det må skyldes natronet som er i oppskriften iom at det ikke er noen syre i kaken som natronet kan reagere med. Dvs kjemien har skylda. Måtte google litt og endte opp med at det må være forklaringen. Tror det ville blitt en bra kake uten natronet Siden kremen allerede også står klar, og besøk er på vei, må jeg nå bake meg en ny porsjon men nå UTEN NATRON så får vi se om det blir en smaksmessig suksess denne gang. Mvh Kristin