
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Her har jeg et lite kjemispørsmål.
Jeg har alltid lært meg at natron brukes i oppskrifter som inneholder syre (som f.eks kulturmelk eller rømme). Denne kaken inneholder ikke syre (med mindre gulrot er syrlig). Vil det da være hensiktsmessig å bytte ut natron med bakepulver i stedet (Vet at jeg i såfall må øke mengden)? Er ikke så glad i bismaken som kan komme fra natron. Noen som har erfaring med dette?