 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Her har jeg et lite kjemispørsmål.
Jeg har alltid lært meg at natron brukes i oppskrifter som inneholder syre (som f.eks kulturmelk eller rømme). Denne kaken inneholder ikke syre (med mindre gulrot er syrlig). Vil det da være hensiktsmessig å bytte ut natron med bakepulver i stedet (Vet at jeg i såfall må øke mengden)? Er ikke så glad i bismaken som kan komme fra natron. Noen som har erfaring med dette?