 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nydelig!!! Vi synes ostekremen blir enda bedre med mer filadelfiaost og mindre melis og smør (ca. 150g smør, 300g melis og 600g filadelfiaost). Vi deler kaken og har ostekrem i midten også (dvs. dobbel porsjon ostekrem). Det går fint å dele en kake på 30*40cm hvis man bruker en kakedelerstreng. Så sniker vi inn ett lag bakepapir mellom lagene, og med to par hender og en bred stekespade går det bra å flytte det øverste laget over på et fat eller tilbake i formen.