Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Er det noe med at den ikke nødvendigvis trenger å stå og svelle? Tenker på at natron og surmelk begynner å «virke» med en gang? Slik er det hverfall med sjokoladekaker med natron, at man må skynte seg å sette dem i ovnen med en gang fordi natron begynner å virke straks det blandes med noe sirt (kulturmelka). Det er derfor røra blir mindre fluffy etter noen timer/dager i kjøleskapet.