
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg ser noen kommentarer som jeg må bare komenetere. Flyter deigen utover trenger du mere mel. Til deg som bruker spelt mel, så er ikke 'spelt mel' sunnere. Det som er litt annerledes med er om du har en mild form for gluten intoleranse. Da er spelt et bedre alternativ. Men det er ikke sunnere. Vanlig siktet hvetemel og spelt er utmalingsgraden på 78% av kornet dvs. At det fortsatt er like mye protein og stivelse i seplt mel og vanlig siktet hvetemel ;-)