Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg ser noen kommentarer som jeg må bare komenetere. Flyter deigen utover trenger du mere mel. Til deg som bruker spelt mel, så er ikke 'spelt mel' sunnere. Det som er litt annerledes med er om du har en mild form for gluten intoleranse. Da er spelt et bedre alternativ. Men det er ikke sunnere. Vanlig siktet hvetemel og spelt er utmalingsgraden på 78% av kornet dvs. At det fortsatt er like mye protein og stivelse i seplt mel og vanlig siktet hvetemel ;-)