Add new comment

Har brukt denne oppskriften flere ganger, og har alltid blitt bra resultat, men i går fikk jeg dem ENDELIG til akkurat slik jeg ville ha dem! Fulgte oppskriften til punkt og prikke denne gangen siden jeg hadde vekt tilstede, og det har jeg ikke vanligvis. Lagde runde kuler av deigen med litt mel på fingrene etter at den hadde stått kjølig en stund ( NB! deigen er ganske klissete uansett hvor lenge den står kaldt). Satte kulene på brettet uten å presse dem ned noenting, og de fløt perfekt ut i løpet av steketiden. Stekte dem i ca 12-15 min som det står i oppskriften, til de såvidt er blitt gylne i kantene. Cookiesene ble sykt gode og er fremdeles chewy i dag etter å ha blitt oppbevart i tett kakeboks. Ble 30 stk av min deig. Sååå anbefalt!

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.