Add new comment

Stine, om du leser oppover i kommentarfeltet så finner du svar der.
Altså det er så MANGE av di samme spørsmålene!
Virkelig så få som gidder å lese i kommentarfeltet, må bare le jeg.
Oppskrift er en Oppskrift for en grunn.
En får gjerne avvike, men da kan en ikke forvente at resultatet blir slik originalen tilsier.
Men absolutt kan en bruke sin egen fantasi.
Natron gjør cookiene sprø, samt setter en god smak.
Egg fungerer som ett bindemiddel.
På ingen måte bruker en smeltet smør, sier seg selv at det skal være romtemperert dvs mykt.
Brunt sukker gjør cookiene seige i midten.
Kun hvit sukker vil gjøre dem harde og tørre.
Vaniljeessens har en helt annen smak enn vaniljesukker.
Vaniljesukker er kunstig fremstilt vaniljesmak!
Måtte bare få det ut....
Hovedsakelig, mye svar å få om en leser kommentarfeltet før en lurer på noe.
Og vil dere eksperimentere, så sett i gang..

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.