Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Stine, om du leser oppover i kommentarfeltet så finner du svar der.
Altså det er så MANGE av di samme spørsmålene!
Virkelig så få som gidder å lese i kommentarfeltet, må bare le jeg.
Oppskrift er en Oppskrift for en grunn.
En får gjerne avvike, men da kan en ikke forvente at resultatet blir slik originalen tilsier.
Men absolutt kan en bruke sin egen fantasi.
Natron gjør cookiene sprø, samt setter en god smak.
Egg fungerer som ett bindemiddel.
På ingen måte bruker en smeltet smør, sier seg selv at det skal være romtemperert dvs mykt.
Brunt sukker gjør cookiene seige i midten.
Kun hvit sukker vil gjøre dem harde og tørre.
Vaniljeessens har en helt annen smak enn vaniljesukker.
Vaniljesukker er kunstig fremstilt vaniljesmak!
Måtte bare få det ut....
Hovedsakelig, mye svar å få om en leser kommentarfeltet før en lurer på noe.
Og vil dere eksperimentere, så sett i gang..