
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Stine, om du leser oppover i kommentarfeltet så finner du svar der.
Altså det er så MANGE av di samme spørsmålene!
Virkelig så få som gidder å lese i kommentarfeltet, må bare le jeg.
Oppskrift er en Oppskrift for en grunn.
En får gjerne avvike, men da kan en ikke forvente at resultatet blir slik originalen tilsier.
Men absolutt kan en bruke sin egen fantasi.
Natron gjør cookiene sprø, samt setter en god smak.
Egg fungerer som ett bindemiddel.
På ingen måte bruker en smeltet smør, sier seg selv at det skal være romtemperert dvs mykt.
Brunt sukker gjør cookiene seige i midten.
Kun hvit sukker vil gjøre dem harde og tørre.
Vaniljeessens har en helt annen smak enn vaniljesukker.
Vaniljesukker er kunstig fremstilt vaniljesmak!
Måtte bare få det ut....
Hovedsakelig, mye svar å få om en leser kommentarfeltet før en lurer på noe.
Og vil dere eksperimentere, så sett i gang..