 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har brukt også denne oppskriften tidligere.
I dag byttet jeg ut 40g av melet med sammalt hvete (finmalt), og tilsatte ca 50g med raspet/søtet gulrot for en "gulrotkake"-versjon (50g gulrot, 2ss sukker, 2ss sitronsaft), og kompenserte med en ekstra teskje med bakepulver for å sikre at de ble luftige nok selv med gulrot som er litt tungt. Superbt resultat.Tilsatte også 2ts kanel.
Kristine sin basis-oppskrift her er flott som utgangspunkt, og antall variasjoner er nærmest ubegrenset. Way to go!