 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg falt for denne lettvinte oppskriften, doblet den og gjorde det på min « sunne» måte. Det ble 12 stykker og de ble kjempegode.
Først pisket jeg med mixmaster en stiv eggedosis av sukker og egg, deretter hvetemel blandet med bakepulver. Tilslutt 2 dl rapsolje.
Jeg bruker kun meierismør i julebaksten min og som regel alltid ellers Rapsolje i stedet for smør. Jeg regner 100 GR smør som 1 dl olje.
Da alt var klart fylte jeg muffinsformer halvfulle med røre, strødde frosne rips over og deretter fylte jeg formene nesten opp til kanten med røren. Jeg stekte de i 20 min på 180 grader midt i ovnen. Tilslutt drysset jeg melis over. De ble lette og luftige og smakte deilig.