
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg falt for denne lettvinte oppskriften, doblet den og gjorde det på min « sunne» måte. Det ble 12 stykker og de ble kjempegode.
Først pisket jeg med mixmaster en stiv eggedosis av sukker og egg, deretter hvetemel blandet med bakepulver. Tilslutt 2 dl rapsolje.
Jeg bruker kun meierismør i julebaksten min og som regel alltid ellers Rapsolje i stedet for smør. Jeg regner 100 GR smør som 1 dl olje.
Da alt var klart fylte jeg muffinsformer halvfulle med røre, strødde frosne rips over og deretter fylte jeg formene nesten opp til kanten med røren. Jeg stekte de i 20 min på 180 grader midt i ovnen. Tilslutt drysset jeg melis over. De ble lette og luftige og smakte deilig.