Add new comment

Jeg falt for denne lettvinte oppskriften, doblet den og gjorde det på min « sunne» måte. Det ble 12 stykker og de ble kjempegode.
Først pisket jeg med mixmaster en stiv eggedosis av sukker og egg, deretter hvetemel blandet med bakepulver. Tilslutt 2 dl rapsolje.
Jeg bruker kun meierismør i julebaksten min og som regel alltid ellers Rapsolje i stedet for smør. Jeg regner 100 GR smør som 1 dl olje.

Da alt var klart fylte jeg muffinsformer halvfulle med røre, strødde frosne rips over og deretter fylte jeg formene nesten opp til kanten med røren. Jeg stekte de i 20 min på 180 grader midt i ovnen. Tilslutt drysset jeg melis over. De ble lette og luftige og smakte deilig.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.