
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Jeg lagde denne kaken og hadde den i kjøleskapet over natta. Når jeg tok den ut gikk det maks 15 min før den begynte å smelte (det hvite fyllet), og det så litt ut som en smeltet iskake, hehe. Jeg satte den litt i frysern, men samme skjedde da jeg skulle servere.
Vet du hva som kan ha skjedd, noe jeg burde gjøre annerledes neste gang jeg skal lage den? Jeg brukte sukrinmelis i stedet for vanlig melis, og philadeplhia light med litt mindre kremfløte, kan det være derfor?
Smaken var uansett helt fortreffelig!