 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SVAR PÅ DENNE, ikke den over :)
Hei. Jeg lagde denne kaken og hadde den i kjøleskapet over natta. Når jeg tok den ut gikk det maks 15 min før den begynte å smelte (det hvite fyllet), og det så litt ut som en smeltet iskake, hehe. Jeg satte den litt i frysern, men samme skjedde da jeg skulle servere.
Vet du hva som kan ha skjedd, noe jeg burde gjøre annerledes neste gang jeg skal lage den? Jeg brukte sukrinmelis i stedet for vanlig melis, og philadeplhia light med litt mindre kremfløte, kan det være derfor?
Smaken var uansett helt fortreffelig!