Add new comment

Er Lavkarbo & Høyfett digger(i 10 år) og lager min egen variant av "Delfia" kaka, med Flott matfett. Absolutt alle skriver "NEI det står på Flott pakka: Til smult/smultringer" så det går IKKE"
JO det går, og det går fint. Bruker også gjerne selskaps sjokoladen, men ikke Per kjeksen som inneholder flerumettet(dårlig fett) men strimler av aprikose, rosiner og hakkede nøtter. Pynter med aprikose strimler på toppen før settes kaldt og benytter silikon form. Denne varianten blir mykere og seigere enn med deliafett og den kjennes feitere ut i munnen Bruker ofte 2-3 litt "gode skiver" av kaka som drivstoff på lange turer, etter 5-6 timer. og jeg holder fint 5-6 timer til, selv med ganske høy belastning. Vlle gjerne benyttet den 70% mørke sjokoladen men ikke fått dreis på den enda, men det kommer

med Freia selskaps sjokolade og Flott matfett

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.