
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Er Lavkarbo & Høyfett digger(i 10 år) og lager min egen variant av "Delfia" kaka, med Flott matfett. Absolutt alle skriver "NEI det står på Flott pakka: Til smult/smultringer" så det går IKKE"
JO det går, og det går fint. Bruker også gjerne selskaps sjokoladen, men ikke Per kjeksen som inneholder flerumettet(dårlig fett) men strimler av aprikose, rosiner og hakkede nøtter. Pynter med aprikose strimler på toppen før settes kaldt og benytter silikon form. Denne varianten blir mykere og seigere enn med deliafett og den kjennes feitere ut i munnen Bruker ofte 2-3 litt "gode skiver" av kaka som drivstoff på lange turer, etter 5-6 timer. og jeg holder fint 5-6 timer til, selv med ganske høy belastning. Vlle gjerne benyttet den 70% mørke sjokoladen men ikke fått dreis på den enda, men det kommer
med Freia selskaps sjokolade og Flott matfett