 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Er Lavkarbo & Høyfett digger(i 10 år) og lager min egen variant av "Delfia" kaka, med Flott matfett. Absolutt alle skriver "NEI det står på Flott pakka: Til smult/smultringer" så det går IKKE"
JO det går, og det går fint. Bruker også gjerne selskaps sjokoladen, men ikke Per kjeksen som inneholder flerumettet(dårlig fett) men strimler av aprikose, rosiner og hakkede nøtter. Pynter med aprikose strimler på toppen før settes kaldt og benytter silikon form. Denne varianten blir mykere og seigere enn med deliafett og den kjennes feitere ut i munnen Bruker ofte 2-3 litt "gode skiver" av kaka som drivstoff på lange turer, etter 5-6 timer. og jeg holder fint 5-6 timer til, selv med ganske høy belastning. Vlle gjerne benyttet den 70% mørke sjokoladen men ikke fått dreis på den enda, men det kommer
med Freia selskaps sjokolade og Flott matfett