Add new comment

Hei!
I dag skulle eg lage delfiakake. Har laga det i årevis, men i dag gjekk alt på tverke. Eggedosisen blei skumaktig, ikkje fyldig og kremaktig slik den skal. Delfiafettet og sjokoladen/kaffien skilte seg, så fettet ligger som eit kvitt lag på toppen av kaka! Kva har eg gjort galt i dag??
Tips til innhold: vi er ikkje glade i Per-kjeks, så har prøvt meg fram og funne noko som fell i smak her i heimen!
Tar røre i botn, så rosiner, røre, så 1/2 marsipanpølse kjevla flat i størrelse som forma, så røre, så valnøtter og geletopper, meir røre, nytt lag marsipan før du slutter av med røre. Pynter med dei "vanlige" trefarga gelestengene som brukes til delfiakake heromkring i alle fall :-)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.