 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei!
I dag skulle eg lage delfiakake. Har laga det i årevis, men i dag gjekk alt på tverke. Eggedosisen blei skumaktig, ikkje fyldig og kremaktig slik den skal. Delfiafettet og sjokoladen/kaffien skilte seg, så fettet ligger som eit kvitt lag på toppen av kaka! Kva har eg gjort galt i dag??
Tips til innhold: vi er ikkje glade i Per-kjeks, så har prøvt meg fram og funne noko som fell i smak her i heimen!
Tar røre i botn, så rosiner, røre, så 1/2 marsipanpølse kjevla flat i størrelse som forma, så røre, så valnøtter og geletopper, meir røre, nytt lag marsipan før du slutter av med røre. Pynter med dei "vanlige" trefarga gelestengene som brukes til delfiakake heromkring i alle fall :-)