
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
I dag skulle eg lage delfiakake. Har laga det i årevis, men i dag gjekk alt på tverke. Eggedosisen blei skumaktig, ikkje fyldig og kremaktig slik den skal. Delfiafettet og sjokoladen/kaffien skilte seg, så fettet ligger som eit kvitt lag på toppen av kaka! Kva har eg gjort galt i dag??
Tips til innhold: vi er ikkje glade i Per-kjeks, så har prøvt meg fram og funne noko som fell i smak her i heimen!
Tar røre i botn, så rosiner, røre, så 1/2 marsipanpølse kjevla flat i størrelse som forma, så røre, så valnøtter og geletopper, meir røre, nytt lag marsipan før du slutter av med røre. Pynter med dei "vanlige" trefarga gelestengene som brukes til delfiakake heromkring i alle fall :-)