Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei :)
Prøvde meg også på disse gobitene i kveld, men opplevde det samme som Mette (kommentar over meg) de ble flate. Jeg pisket eggehvitene stive, men ventet med å ha i vaniljesukker/sukker til jeg var ferdig med å hakke mandler og sjokolade. I mellomtiden var eggehvitene blitt "flytende"? Jeg tok sjansen, hev oppi vaniljesukker/sukker og pisket videre. Til slutt rørte jeg forsiktig i mandler/sjokolade. Mitt spørsmål er: Synker eggehviten sammen etter en stund? Burde jeg rørt inn vaniljesukker/sukker med en gang? Jeg gir meg ikke, prøver igjen i morgen :)