 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den ble litt tørr i forhold til det jeg tenker er en brownie, mer som sjokoladekake - noe barna også sa med en gang. Smaken er god, men hvis man ønsker en normal seig brownie (ikke superseig og nærmest flytende), så bør man steke den kortere enn minstetiden. Kanskje 20-25 min og følge godt med underveis. Fulgte oppskriften og fremgangsmåten, stekte i oppgitt formstørrelse og stekte i 30 min midt i ovnen. Har normal stekeovn som ellers funker på vanlige steketider (noen stekeovner blir jo varmere eller ikke så varme som oppgitt temp). Tok på glasur for å gjøre den mer saftig til selskapet, siden det ikke var tid til å bake ny kake.
Får ta det på egen kappe siden det ikke står noe sted at den blir seig, men obs til andre som ønsker dette.