Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Er nettopp ferdig med å lage denne kaken til farsdagen i morgen. Håper den smaker like godt som den ser ut :-) Jeg hadde litt problemer med klissete kakebunn som satt fast i bakepapiret, men jeg lappet det etterpå så godt jeg kunne. Men kanskje kan et vanlig sukkerbrød være like ok å bruke som bunn. Den skal vel ikke være så høy, men det kan jo deles på midten og bruke bare den ene delen. Noen som har prøvd det? Nå blir det spennende å spise denne i morgen da :-)