Add new comment

Jeg har prøvd meg 2 ganger på denne oppskriften, og har gitt den et nytt navn når det gjelder bakingen. Fra himmelsk til h...ete. Jeg baker mye og har lang erfaring, men denne kaken får jeg ikke til. Som jeg leser mange kommentarer på, bunnen er helt håpløs og få av papiret. Den var fortsatt ikke gjennomstekt etter 30 min på 150 gr, og stod enda 20 min. Kaken følger med papiret og bare smuldrer opp. Marengsen var også håpløs og få av papiret og siden det er strødd nøtter og sjokolade på, kan man heller ikke snu den for fjerne papiret. Sjokoladekremen var vellykket. Man blir så frustrert når man følger oppskriften til punkt å prikke, så blir det mislykket. Ellers bruker jeg ofte oppskrifter fra søte liv, og alltid vært fornøyd.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.