 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei, La kakebunnen avkjøles i kjøleskapet over natten før du tar den ut av ovnen. Den er såpass tynn, så det hjelper med å gjøre den mer stabil slik at den kan tas ut av formen uten at den går i stykker. La også marengskaken stå til dagen etter før du tar den ut av ovnen. Den kan stå i romtemperatur. Gjør du dette, blir begge bunnene lettere å få ut av formene.
Jeg har skrevet fyldigere beskrivelse av fremgangsmåte og tips inn i oppskriften nå, så håper det hjelper til med å få til vellykket resultat!