 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tusen takk for helt super oppskrift! Fine forholdstall; paien passet perfekt i den angitte metallformen, og den var lett å pynte. Og viktigst: den var kjempegod! Ble tipset om å bruke maple syrup (lønnesirup) av en amerikansk venninne, og det slo an. Hun anbefalte også å lage paien dagen før, fordi konsistensen blir mer fast, og smaken kommer bedre frem. Serverte med vanilje-kesam som tilbehør. Ikke en smule igjen av verken kake eller kesam :-) Gjestene her synes ikke den ble for søt, og de er ærlige mennesker - men det er mulig vår gjeng er veldig glade i det søte...