Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
her er jeg enig med deg, jeg har alltid på mine kaker 500g melis. langpanne . og har ett inntrykk av at de fleste faktisk liker det slik. slik tynt lag det er på kjøpe kaker lager ikke jeg. og jeg lager ei langpanne i bursdager, med 500 g melis, så er kaka å borte på ett blunk , både voksne og barn foretrekker som regel det. det la jeg å merke til der vi var flere foreldre som leverte kake, der noen få kom med slik kake som er ett tynt lag med glasur, å veldig høye kaker, de bar å med seg hjem veldig mye rester. de fleste spiste de med masse krem. jeg har en favoritt med rømme i selve kaken , å med kokesjokolade og kremost i kremen, er alltid en slager, å har aldri med meg en bit hjem når jeg har levert til forskjellige tilstelninger