
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
her er jeg enig med deg, jeg har alltid på mine kaker 500g melis. langpanne . og har ett inntrykk av at de fleste faktisk liker det slik. slik tynt lag det er på kjøpe kaker lager ikke jeg. og jeg lager ei langpanne i bursdager, med 500 g melis, så er kaka å borte på ett blunk , både voksne og barn foretrekker som regel det. det la jeg å merke til der vi var flere foreldre som leverte kake, der noen få kom med slik kake som er ett tynt lag med glasur, å veldig høye kaker, de bar å med seg hjem veldig mye rester. de fleste spiste de med masse krem. jeg har en favoritt med rømme i selve kaken , å med kokesjokolade og kremost i kremen, er alltid en slager, å har aldri med meg en bit hjem når jeg har levert til forskjellige tilstelninger