
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Lagde denne i går. Veldig god i går og minst like god i dag! En hit blant store og små. Oppbevarte den i plast på benken til i dag, og den er myk og god. Kokesjokoladen jeg brukte var 100 gr lys variant og 100 gr mørk, og brukte melange i glasuren. Jeg trodde det skulle bli altfor mye glasur, men jeg smurte på alt og er glad for det. Syns kaka blir veldig god med all glasuren på (og jeg er i utgangspunktet ikke veldig glad i et for tykt lag med smørkrem), mens min samboer syns det var litt i meste laget. Jeg bakte til barneselskap og hadde derfor ikke i kaffe. Hadde ikke helmelk, så blandet kremfløte og ekstra lettmelk. Frøs ned halvparten av kaka med glasur på, i biter på et stort skjæreunderlag, men har ikke smakt hvordan den holder seg i smak og konsistens enda. Denne kaka skal jeg definitivt lage igjen!