Add new comment

Lagde denne i går. Veldig god i går og minst like god i dag! En hit blant store og små. Oppbevarte den i plast på benken til i dag, og den er myk og god. Kokesjokoladen jeg brukte var 100 gr lys variant og 100 gr mørk, og brukte melange i glasuren. Jeg trodde det skulle bli altfor mye glasur, men jeg smurte på alt og er glad for det. Syns kaka blir veldig god med all glasuren på (og jeg er i utgangspunktet ikke veldig glad i et for tykt lag med smørkrem), mens min samboer syns det var litt i meste laget. Jeg bakte til barneselskap og hadde derfor ikke i kaffe. Hadde ikke helmelk, så blandet kremfløte og ekstra lettmelk. Frøs ned halvparten av kaka med glasur på, i biter på et stort skjæreunderlag, men har ikke smakt hvordan den holder seg i smak og konsistens enda. Denne kaka skal jeg definitivt lage igjen!

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.