Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Lagde denne i går. Veldig god i går og minst like god i dag! En hit blant store og små. Oppbevarte den i plast på benken til i dag, og den er myk og god. Kokesjokoladen jeg brukte var 100 gr lys variant og 100 gr mørk, og brukte melange i glasuren. Jeg trodde det skulle bli altfor mye glasur, men jeg smurte på alt og er glad for det. Syns kaka blir veldig god med all glasuren på (og jeg er i utgangspunktet ikke veldig glad i et for tykt lag med smørkrem), mens min samboer syns det var litt i meste laget. Jeg bakte til barneselskap og hadde derfor ikke i kaffe. Hadde ikke helmelk, så blandet kremfløte og ekstra lettmelk. Frøs ned halvparten av kaka med glasur på, i biter på et stort skjæreunderlag, men har ikke smakt hvordan den holder seg i smak og konsistens enda. Denne kaka skal jeg definitivt lage igjen!