Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Jeg lurer på en ting angående steketid da jeg har svært lite erfaring med baking. Da kaken var stekt i 30 minutter virket den fortsatt veldig våt og ''skvulpet'' da jeg tok den ut selv om toppen var stekt. Satt den derfor inn igjen i totalt 5-7 minutter tror jeg. Kaken på bildet ser mer fuktig ut enn det min ble, selv om den ble veldig god. Tar du den ut mens den fortsatt er ganske våt og så stekes den ferdig i formen? Var litt vanskelig å bruke strikkepinne for å se om den var ferdig da jeg var usikker på om jeg traff sjokoladebitene eller selve kakedeigen.
Tusen takk for svar :)