Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Altså.. Jeg har mandlene i stekeovn først på 180° i fem til ti minutter (pass på så de ikke blir brent)
Imens har jeg sukkeret og vannet i en stekepanne eller gryte, på middels varme, og når alt sukkeret er smelta/oppløst har jeg mandlene i.
Så rører jeg ofte, etterhvert vil mandlene se helt gråhvite ut og alt er helt tørt.. Og det er da er det viktig å røre og røre konstant - etter en god stund karamelliserer sukkeret seg igjen og man får blanke fine mandler. Pass på varmen :)
SÅ tar jeg de av varmen, tilsetter smør og litt salt, og har over på stekebrett og lar de kjølne...