
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Oppskriften, og kommentarene, ser idylliske ut! Dessverre hadde jeg ikke stor suksess, men det var min egen feil. Derimot lurer jeg på om jeg har kommet over samme problem som en rekke andre - at bollene virket rå etter lang steketid. I mitt tilfelle forstår jeg hvor problemet lå, og tror det kan være grunnen bak. Jeg ventet ikke lenge nok til væsken var kjølnet (min egen feil, ble for utålmodig og misforsto meg selv - hvordan det går, skjønner ikke jeg heller), og drepte gjæren da jeg blandet den med væsken. De hevet ikke, og kom ut av ovnen nærmest rå inni. Kanskje samme problem flere andre har hatt?
Skal gi oppskriften et nytt forsøk ved neste anledning, og smøre meg selv med tålmodighet! :-)