 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oppskriften, og kommentarene, ser idylliske ut! Dessverre hadde jeg ikke stor suksess, men det var min egen feil. Derimot lurer jeg på om jeg har kommet over samme problem som en rekke andre - at bollene virket rå etter lang steketid. I mitt tilfelle forstår jeg hvor problemet lå, og tror det kan være grunnen bak. Jeg ventet ikke lenge nok til væsken var kjølnet (min egen feil, ble for utålmodig og misforsto meg selv - hvordan det går, skjønner ikke jeg heller), og drepte gjæren da jeg blandet den med væsken. De hevet ikke, og kom ut av ovnen nærmest rå inni. Kanskje samme problem flere andre har hatt?
Skal gi oppskriften et nytt forsøk ved neste anledning, og smøre meg selv med tålmodighet! :-)