
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Høres ut på meg som at blandingen væsken var for varm slik at gjæren "døde" og derfor ikke hevet seg. Er du sikker på at den holdt 37 grader da du blandet i gjæren og ikke var varmere?
Ja, det er meningen å varme blandingen så den så vidt når kokepunktet, og ja - det tar en stund før den når lunken temperatur. Det hjelper å sette kjelen i vaskekummen med kaldt vann, da går avkjølingen raskere. Eller hadde du i for lite mel, så bollene ble for flate av den grunn? Uansett - Du bør absolutt teste oppskriften en gang til;-)