 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Super oppskrift!! Jeg koker ikke opp melken. Smelter smør, heller i melk og melis og varmer forsiktig et par minutter til det har blitt 37 grader. Det tar ikke lang tid på obduksjonsrapport så må følge nøye med. Har blitt perfekte boller hver gang som hever som bare det! Mulig jeg sjekker ut tips med bare 50 gram gjær! Ellers når det gjelder heving. Har hørt st om deigen får trekk på seg så kan det ødelegge hevingen... Kanskje det som har skjedd med noen over her? Om væsken er 37 grader er det veldig rart at de ikke hever...