
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Super oppskrift!! Jeg koker ikke opp melken. Smelter smør, heller i melk og melis og varmer forsiktig et par minutter til det har blitt 37 grader. Det tar ikke lang tid på obduksjonsrapport så må følge nøye med. Har blitt perfekte boller hver gang som hever som bare det! Mulig jeg sjekker ut tips med bare 50 gram gjær! Ellers når det gjelder heving. Har hørt st om deigen får trekk på seg så kan det ødelegge hevingen... Kanskje det som har skjedd med noen over her? Om væsken er 37 grader er det veldig rart at de ikke hever...