 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hvis de ikke har hevet har du helt sikkert hatt for varm væske. En bolledeig med 100 g gjær skal garantert heve seg lett, så her må det ha skjedd noe med gjæren i deigen din. Prøv en gang til, men la væsken avkjøles så du er helt sikker på at den ikke er mer en lunken / fingervarm / 37 grader.
Hvis bollene ble rå inni, har du stekt dem for kort. Redusert steketemperaturen til 220 grader neste gang og stek dem lenger. Legg et stykke bakepapir oppå bollene på slutten av steketiden hvis du synes at de begynner å bli for mørke i fargen.
Lykke til, Maya. Kan godt hende at du blir storfornøyd hvis du gir oppskriften en sjanse til :-)