
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hvis de ikke har hevet har du helt sikkert hatt for varm væske. En bolledeig med 100 g gjær skal garantert heve seg lett, så her må det ha skjedd noe med gjæren i deigen din. Prøv en gang til, men la væsken avkjøles så du er helt sikker på at den ikke er mer en lunken / fingervarm / 37 grader.
Hvis bollene ble rå inni, har du stekt dem for kort. Redusert steketemperaturen til 220 grader neste gang og stek dem lenger. Legg et stykke bakepapir oppå bollene på slutten av steketiden hvis du synes at de begynner å bli for mørke i fargen.
Lykke til, Maya. Kan godt hende at du blir storfornøyd hvis du gir oppskriften en sjanse til :-)