
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Har brukt denne oppskriften i 5 år nå, og bollene har kun blitt mislykket en gang(drepte gjæren) Har etterhvert funnet ut at bollene blir like gode om du bare varmer opp melka, altså ikke koker den helt oppmåling mindre ventetid da:) Har også i mer kardemomme, da jeg synes smaken blir bedre. Jeg har også prøvd å bruke romtemperert smør, istedenfor å smelte det sammen med melka. Da deler jeg smøret i terninger og elter det inn til slutt. synes deigen blir MYE enklere å jobbe med da:) Et annet tips er å pensle bollene med melk når man har tatt de ut av ovnen. Da får de en myk overflate :)