 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det er en myte at gjæren liker 37 grader. Det er for varmt. Prøv maks 27. Det kan godt være kaldere. Til brød bruker jeg kaldt vann rett fra springen, og har til og med gjæret brøddeig i kjøleskapet. Men jo kaldere desto lenger tid må du ta høyde for til gjæringen (i kjøleskap = ca 12 timer), så begynn i god tid. Belønningen er at både boller og brød blir mye bedre med "kaldgjæring".