
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Det er en myte at gjæren liker 37 grader. Det er for varmt. Prøv maks 27. Det kan godt være kaldere. Til brød bruker jeg kaldt vann rett fra springen, og har til og med gjæret brøddeig i kjøleskapet. Men jo kaldere desto lenger tid må du ta høyde for til gjæringen (i kjøleskap = ca 12 timer), så begynn i god tid. Belønningen er at både boller og brød blir mye bedre med "kaldgjæring".