 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nettopp bakt disse bollene og de ble luftige og fine! Jeg brukte steketermometer for å finne riktig temperatur på melkeblandingen. Når den viste 37 grader rørte jeg godt og holdt termometeret opp fra bunnen (kasserollen sto i kaldt vann), da vistes en mye høyere temperatur. Gjorde dette til jeg fikk 37 grader også etter omrøring. Mulig noen av de som ikke fikk deigen til å heve hadde for høy temperatur uten at de visste det? Bare en tanke som slo meg :)
Takk for god oppskrift! Veldig enkelt å bake ut bollene med en gang, denne skrives ned :)