
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Nettopp bakt disse bollene og de ble luftige og fine! Jeg brukte steketermometer for å finne riktig temperatur på melkeblandingen. Når den viste 37 grader rørte jeg godt og holdt termometeret opp fra bunnen (kasserollen sto i kaldt vann), da vistes en mye høyere temperatur. Gjorde dette til jeg fikk 37 grader også etter omrøring. Mulig noen av de som ikke fikk deigen til å heve hadde for høy temperatur uten at de visste det? Bare en tanke som slo meg :)
Takk for god oppskrift! Veldig enkelt å bake ut bollene med en gang, denne skrives ned :)