 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja disse bollene ble kjempegod og fine attpåtil, enkle å bake ut og hevet lett som en plett. Jeg brukte tørrgjær i det våte (men da er det viktig å ha korrekt temp).
Ellers så er min erfaring at det er bedre å lage deigen litt for "våt" i utganspuktet, og heller legge til mel, slik at man ikke "metter" deigen. En deig med for mye mel er vanskelig å bake ut.
Bollene smakte også veldig godt - farlig godt .... ;)