
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har nesten samme oppskrift (noen få gram i forskjell) og har eksperimentert litt med den. Man trenger ikke to pakker gjær, en holder i massevis. I stedet for å koke opp melk og smør og så avkjøle kan man like godt smelte smøret i en kjele. Tilsette kald melk og melis og varme opp igjen til 37 grader. Tar bare noen få minutter. Har forsøkt kokemetoden kontra denne og det er blir ingen forskjell på resultatet. (Melisen oppløser seg umiddelbart). Blir knallgode superluftige boller som er like gode etter tur i fryseren.