 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har nesten samme oppskrift (noen få gram i forskjell) og har eksperimentert litt med den. Man trenger ikke to pakker gjær, en holder i massevis. I stedet for å koke opp melk og smør og så avkjøle kan man like godt smelte smøret i en kjele. Tilsette kald melk og melis og varme opp igjen til 37 grader. Tar bare noen få minutter. Har forsøkt kokemetoden kontra denne og det er blir ingen forskjell på resultatet. (Melisen oppløser seg umiddelbart). Blir knallgode superluftige boller som er like gode etter tur i fryseren.