Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Det er riktig temperatur hvis man lager hveteboller uten fyll og følger oppskriften helt nøyaktig, inklusive riktig heving. Jeg testet det på nytt i helgen og hvetebollene ble perfekte. Men bollene blir fort mørke på toppen med så høy temperatur, så man må følge med hele tiden. Jeg reduserte steketiden til 230 og 220 grader da jeg lagde litt andre og større typer boller av samme deigen, og det fungerte fint!