
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Anbefaler deg å begynn på 250 grader, men stå og hold vakt foran ovnsdøren. Hvis du synes bollene blir mørke allerede før det går 7 minutter, senker du varmen til 230 grader. Hvis bollene er store, bør du øke steketiden til 10-12 min. Dekk da eventuelt over bollene med et stykke bakepapir de siste minuttene. Viktig at bollene blir gjennomstekte uten at de blir for mørke på toppen. Det går nok også bra om du starter på 230 grader og steker i 10-12 minutter.