Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Anbefaler deg å begynn på 250 grader, men stå og hold vakt foran ovnsdøren. Hvis du synes bollene blir mørke allerede før det går 7 minutter, senker du varmen til 230 grader. Hvis bollene er store, bør du øke steketiden til 10-12 min. Dekk da eventuelt over bollene med et stykke bakepapir de siste minuttene. Viktig at bollene blir gjennomstekte uten at de blir for mørke på toppen. Det går nok også bra om du starter på 230 grader og steker i 10-12 minutter.