
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei,
Ser at mange plages med at bollene ikke vil heve! Det er av den enkle grunn at dere ikke tillater væsken å bli kald nok.
Husk at eltingen av deigen tilfører en god del varme og derfor vil en væsketemperatur ned mot 25 grader være å foretrekke for å unngå en for varm og "rotten" deig etter endt elting.
Dessverre kommer det ikke godt nok fram hvor lenge du elter deigen, men gjengangeren er at de fleste ikke elter deigen nok og at gluten derfor ikke er bearbeidet nok noe som kan gi stive og rigide boller som ikke hever seg tilstrekkelig.
Jeg ville også tilsatt salt da det er viktig både for gjæra og smaken :)
Lykke til :)