 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei,
Ser at mange plages med at bollene ikke vil heve! Det er av den enkle grunn at dere ikke tillater væsken å bli kald nok.
Husk at eltingen av deigen tilfører en god del varme og derfor vil en væsketemperatur ned mot 25 grader være å foretrekke for å unngå en for varm og "rotten" deig etter endt elting.
Dessverre kommer det ikke godt nok fram hvor lenge du elter deigen, men gjengangeren er at de fleste ikke elter deigen nok og at gluten derfor ikke er bearbeidet nok noe som kan gi stive og rigide boller som ikke hever seg tilstrekkelig.
Jeg ville også tilsatt salt da det er viktig både for gjæra og smaken :)
Lykke til :)