
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei :)
Har nå for første gang bakt etter denne oppskriften.
Det er den beste oppskriften på boller jeg noen gang har prøvd!
MEN jeg ser at det er mange som plages med at bollene ikke hever osv, tror det har med å gjøre at mange ikke rører i melkeblandingen slik at det blir jevnt varmt å ikke varmere på bunnen så når man har i gjæra så drepes den for det er for varmt på bunnen av kjelen.
Viktig å røre å kjenne etter! Jeg avkjølte melkeblandingen i kaldt vann i oppvaskkummen i ca ti minutter, da var den helt passelig! Rørte mye innimellom.
Bakte både vanlige , skoleboller, og kanelknuter <3 Nydelig gode å lettspiste! :D
Brukte 1,5 pakke fersk gjær å det ar mer enn nok, bollene ble veldig store å luftige!
Ny favoritt!!