 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei :)
Har nå for første gang bakt etter denne oppskriften.
Det er den beste oppskriften på boller jeg noen gang har prøvd!
MEN jeg ser at det er mange som plages med at bollene ikke hever osv, tror det har med å gjøre at mange ikke rører i melkeblandingen slik at det blir jevnt varmt å ikke varmere på bunnen så når man har i gjæra så drepes den for det er for varmt på bunnen av kjelen.
Viktig å røre å kjenne etter! Jeg avkjølte melkeblandingen i kaldt vann i oppvaskkummen i ca ti minutter, da var den helt passelig! Rørte mye innimellom.
Bakte både vanlige , skoleboller, og kanelknuter <3 Nydelig gode å lettspiste! :D
Brukte 1,5 pakke fersk gjær å det ar mer enn nok, bollene ble veldig store å luftige!
Ny favoritt!!