Add new comment

Hei :)
Har nå for første gang bakt etter denne oppskriften.
Det er den beste oppskriften på boller jeg noen gang har prøvd!
MEN jeg ser at det er mange som plages med at bollene ikke hever osv, tror det har med å gjøre at mange ikke rører i melkeblandingen slik at det blir jevnt varmt å ikke varmere på bunnen så når man har i gjæra så drepes den for det er for varmt på bunnen av kjelen.
Viktig å røre å kjenne etter! Jeg avkjølte melkeblandingen i kaldt vann i oppvaskkummen i ca ti minutter, da var den helt passelig! Rørte mye innimellom.
Bakte både vanlige , skoleboller, og kanelknuter <3 Nydelig gode å lettspiste! :D
Brukte 1,5 pakke fersk gjær å det ar mer enn nok, bollene ble veldig store å luftige!
Ny favoritt!!

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.