Add new comment

Hei! Da jeg lagde denne oppskriften tok jeg og varmet opp melk, smør og melis... Dette ble etterhvert et gul klissete røre.. Videre tok jeg oppi original gjær, hvetemel og kardemomme.. i oppskriften ovenfor sto det at det ville bli 40 boller, så jeg halverte oppskriften og lagde 20 stk. jeg fikk ikke 20 boller, men 10 stk! Røra mi ble veldig klissete og fettete.. Da jeg begynte å forme bollene var de VELDIG fettete og løse.. jeg tok oppi ca 5 spiseskjeer ekstra mel (før jeg tilsatte mer mel var det: 1,5dl). Da jeg la bollene på stekebrettet med bakepapir under ble bollene flate (altså de "sank"). Jeg klarte heller ikke å elte deigen selv.. så det droppet jeg, men jeg rørte litt i den.. Nå er de altså å hever.. de ser litt flate ut men det duger sikkert.. røra smakte godt så jeg tror bollene vil smake godt.. men prosessen til disse bollene var ikke bra.
MHV Millie

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.