 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei! Da jeg lagde denne oppskriften tok jeg og varmet opp melk, smør og melis... Dette ble etterhvert et gul klissete røre.. Videre tok jeg oppi original gjær, hvetemel og kardemomme.. i oppskriften ovenfor sto det at det ville bli 40 boller, så jeg halverte oppskriften og lagde 20 stk. jeg fikk ikke 20 boller, men 10 stk! Røra mi ble veldig klissete og fettete.. Da jeg begynte å forme bollene var de VELDIG fettete og løse.. jeg tok oppi ca 5 spiseskjeer ekstra mel (før jeg tilsatte mer mel var det: 1,5dl). Da jeg la bollene på stekebrettet med bakepapir under ble bollene flate (altså de "sank"). Jeg klarte heller ikke å elte deigen selv.. så det droppet jeg, men jeg rørte litt i den.. Nå er de altså å hever.. de ser litt flate ut men det duger sikkert.. røra smakte godt så jeg tror bollene vil smake godt.. men prosessen til disse bollene var ikke bra.
MHV Millie