
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei! Da jeg lagde denne oppskriften tok jeg og varmet opp melk, smør og melis... Dette ble etterhvert et gul klissete røre.. Videre tok jeg oppi original gjær, hvetemel og kardemomme.. i oppskriften ovenfor sto det at det ville bli 40 boller, så jeg halverte oppskriften og lagde 20 stk. jeg fikk ikke 20 boller, men 10 stk! Røra mi ble veldig klissete og fettete.. Da jeg begynte å forme bollene var de VELDIG fettete og løse.. jeg tok oppi ca 5 spiseskjeer ekstra mel (før jeg tilsatte mer mel var det: 1,5dl). Da jeg la bollene på stekebrettet med bakepapir under ble bollene flate (altså de "sank"). Jeg klarte heller ikke å elte deigen selv.. så det droppet jeg, men jeg rørte litt i den.. Nå er de altså å hever.. de ser litt flate ut men det duger sikkert.. røra smakte godt så jeg tror bollene vil smake godt.. men prosessen til disse bollene var ikke bra.
MHV Millie