
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Kjempegode boller, veldig luftige, har tidligere vært misfornøyd med bollene jeg laget, ble for små og kompakte, denne oppskriften brukte jeg første gang i fjor da jeg bakte lussekatter, luftigeste baksten jeg noen har bakt, siden prøvde jeg den på boller , med og uten rosiner, likte best uten, er ikke så glad i rosiner, tror det er måten bollene lages på som gjør de så gode, masse smør i deigen gjør susen, bakt flere typer gjærbakst med mye smør i , kjempegodt, jeg kokte opp til det boblet, lot kasserollen stå i nesten en time , var fremdeles for varm så jeg satte den i vann til den var fingervarm, ikke kald, ikke varm, jeg elter alltid veldig godt, for hånd, har ikke maskin, rører først alt godt sammen, så bruker jeg litt kraft , elter det til deigen løsnet fra bollen og enda en stund til, det funker for meg , gjærbaksten blir alltid luftig og lett, sjelden jeg mislykkes når jeg baker, får heller aldri gjærsmak på baksten selv om denne har 100 g gjær,