Add new comment

Kjempegode boller, veldig luftige, har tidligere vært misfornøyd med bollene jeg laget, ble for små og kompakte, denne oppskriften brukte jeg første gang i fjor da jeg bakte lussekatter, luftigeste baksten jeg noen har bakt, siden prøvde jeg den på boller , med og uten rosiner, likte best uten, er ikke så glad i rosiner, tror det er måten bollene lages på som gjør de så gode, masse smør i deigen gjør susen, bakt flere typer gjærbakst med mye smør i , kjempegodt, jeg kokte opp til det boblet, lot kasserollen stå i nesten en time , var fremdeles for varm så jeg satte den i vann til den var fingervarm, ikke kald, ikke varm, jeg elter alltid veldig godt, for hånd, har ikke maskin, rører først alt godt sammen, så bruker jeg litt kraft , elter det til deigen løsnet fra bollen og enda en stund til, det funker for meg , gjærbaksten blir alltid luftig og lett, sjelden jeg mislykkes når jeg baker, får heller aldri gjærsmak på baksten selv om denne har 100 g gjær,

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.