 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kjempegode boller, veldig luftige, har tidligere vært misfornøyd med bollene jeg laget, ble for små og kompakte, denne oppskriften brukte jeg første gang i fjor da jeg bakte lussekatter, luftigeste baksten jeg noen har bakt, siden prøvde jeg den på boller , med og uten rosiner, likte best uten, er ikke så glad i rosiner, tror det er måten bollene lages på som gjør de så gode, masse smør i deigen gjør susen, bakt flere typer gjærbakst med mye smør i , kjempegodt, jeg kokte opp til det boblet, lot kasserollen stå i nesten en time , var fremdeles for varm så jeg satte den i vann til den var fingervarm, ikke kald, ikke varm, jeg elter alltid veldig godt, for hånd, har ikke maskin, rører først alt godt sammen, så bruker jeg litt kraft , elter det til deigen løsnet fra bollen og enda en stund til, det funker for meg , gjærbaksten blir alltid luftig og lett, sjelden jeg mislykkes når jeg baker, får heller aldri gjærsmak på baksten selv om denne har 100 g gjær,