 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har bakt disse bollene på ulike måter, både slavisk fulgt oppskrift, og gjort noen variasjoner. Funket kjempefint til melkefri bursdag med raps-/kokossmør og mandelmelk. Har tilsatt halvparten gjær (eller enda mindre) og latt dem heve etpar timer før utbaking. Akkurat nå har jeg tilsatt en most banan som noen hadde glemt i kjøleskapet, litt rester av kaffefløte, litt havregryn for metthetsfølelse og revet skall og saft av en appelsin (fordi det er påske). Tipper resultatet blir like bra som alltid!