 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei, har fulgt oppskriften slavisk to ganger nå. Får ikke bollene til å heve. Den første gangen brukte jeg tørrgjær. I dag prøvde jeg med fersk gjær. Det står at man skal trille bollene ut med en gang etter at du har eltet den, det er riktig? For er vant med å heve først, så trille ut boller, så etterheve før man sette i ovnen. Skjønner ikke hva jeg gjør galt. Det er nøyaktig 37 grader på smør, melis og melk blandingen, før jeg tar gjæren oppi. Tips?
Vennlig hilsen
Erika