
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, har fulgt oppskriften slavisk to ganger nå. Får ikke bollene til å heve. Den første gangen brukte jeg tørrgjær. I dag prøvde jeg med fersk gjær. Det står at man skal trille bollene ut med en gang etter at du har eltet den, det er riktig? For er vant med å heve først, så trille ut boller, så etterheve før man sette i ovnen. Skjønner ikke hva jeg gjør galt. Det er nøyaktig 37 grader på smør, melis og melk blandingen, før jeg tar gjæren oppi. Tips?
Vennlig hilsen
Erika