
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ifølge Idun bør ikke fersk gjær blandes i væske som er særlig varmere enn 30 grader. Tørrgjær tåler derimot mer, opp mot 40 grader. Tommelfingerregelen er nok å holde seg på den trygge siden, 30-35 grader uansett siden elting og behandling gjør deigen varmere!
Jeg ville opplyst om det i oppskriften, siden oppskriften indikerer fersk gjær - og det er sikkert en del som bruker oppskriften som ikke har mye erfaring med gjærdeiger :)