 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ifølge Idun bør ikke fersk gjær blandes i væske som er særlig varmere enn 30 grader. Tørrgjær tåler derimot mer, opp mot 40 grader. Tommelfingerregelen er nok å holde seg på den trygge siden, 30-35 grader uansett siden elting og behandling gjør deigen varmere!
Jeg ville opplyst om det i oppskriften, siden oppskriften indikerer fersk gjær - og det er sikkert en del som bruker oppskriften som ikke har mye erfaring med gjærdeiger :)