 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nå har jeg bakt med denne oppskriften noen år, å er super fornøyd ❤️
Men så fikk jeg cøliaci i hus, og snuppis på 13 måtte ha andre boller. Prøvd ut mange oppskrifter og ferdig blandet mix, men ikke blitt fornøyd med smak. SÅ leste jeg kommentarene her, hvor ei skrev hun byttet ut mel med semper glutenfritt mel. Tok sjansen, byttet ut med glutenfritt mel og tilsatte 1 ss fiberhusk pr 500 gram mel. (med det tørre) Eltet i ca 10 min, å deigen var helt fantastisk å jobbe med. Fikk til og med RULLET kanelsnurrer uten problem!!! Spendt ventet jeg på resultat av heving, det gikk fint! Så stekingen. Resultatet ble helt RÅ BRA!!
Luftige boller, nydelig på smak (også for oss uten cøliaki)
SÅ, ANNBEFALER Å PRØVE OM DU HAR CØLIAKI I HUS, ELLER VIL OVERRASKE OG IMPONERE NOEN!!
TUSEN TAKK.