
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Nå har jeg bakt med denne oppskriften noen år, å er super fornøyd ❤️
Men så fikk jeg cøliaci i hus, og snuppis på 13 måtte ha andre boller. Prøvd ut mange oppskrifter og ferdig blandet mix, men ikke blitt fornøyd med smak. SÅ leste jeg kommentarene her, hvor ei skrev hun byttet ut mel med semper glutenfritt mel. Tok sjansen, byttet ut med glutenfritt mel og tilsatte 1 ss fiberhusk pr 500 gram mel. (med det tørre) Eltet i ca 10 min, å deigen var helt fantastisk å jobbe med. Fikk til og med RULLET kanelsnurrer uten problem!!! Spendt ventet jeg på resultat av heving, det gikk fint! Så stekingen. Resultatet ble helt RÅ BRA!!
Luftige boller, nydelig på smak (også for oss uten cøliaki)
SÅ, ANNBEFALER Å PRØVE OM DU HAR CØLIAKI I HUS, ELLER VIL OVERRASKE OG IMPONERE NOEN!!
TUSEN TAKK.