Add new comment

Nå har jeg bakt med denne oppskriften noen år, å er super fornøyd ❤️
Men så fikk jeg cøliaci i hus, og snuppis på 13 måtte ha andre boller. Prøvd ut mange oppskrifter og ferdig blandet mix, men ikke blitt fornøyd med smak. SÅ leste jeg kommentarene her, hvor ei skrev hun byttet ut mel med semper glutenfritt mel. Tok sjansen, byttet ut med glutenfritt mel og tilsatte 1 ss fiberhusk pr 500 gram mel. (med det tørre) Eltet i ca 10 min, å deigen var helt fantastisk å jobbe med. Fikk til og med RULLET kanelsnurrer uten problem!!! Spendt ventet jeg på resultat av heving, det gikk fint! Så stekingen. Resultatet ble helt RÅ BRA!!
Luftige boller, nydelig på smak (også for oss uten cøliaki)
SÅ, ANNBEFALER Å PRØVE OM DU HAR CØLIAKI I HUS, ELLER VIL OVERRASKE OG IMPONERE NOEN!!

TUSEN TAKK.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.