
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Høres rart ut, Erika. Det er riktig at deigen ikke skal heve før du triller ut bollene. Har du brukt 100 g gjær da (mange synes det er for mye, men mulig det må til for noen, selv om jeg ser at det er litt forskjellig praksis). Også viktig med temperaturen slik du påpeker. Hvis du prøver en gang til, må du bare la bollene stå enda litt lenger. Hvis du bruker fersk gjær i riktig mengde og riktig temperatur på væsken, kan jeg ikke skjønne hvorfor deigen ikke hever...