Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Høres rart ut, Erika. Det er riktig at deigen ikke skal heve før du triller ut bollene. Har du brukt 100 g gjær da (mange synes det er for mye, men mulig det må til for noen, selv om jeg ser at det er litt forskjellig praksis). Også viktig med temperaturen slik du påpeker. Hvis du prøver en gang til, må du bare la bollene stå enda litt lenger. Hvis du bruker fersk gjær i riktig mengde og riktig temperatur på væsken, kan jeg ikke skjønne hvorfor deigen ikke hever...